Inici / Espai Avinyo / Programació / Ressonàncies | Vil·la de Gràcia
15/09/2022
19:00h
Plaça del Poble Gitano | Antena de l'Espai Avinyó a la XRCB >>https://xrcb.cat/ca/radio/ espai-avinyo/<<

espaiavinyo@bcn.cat

Aprofitant els darrers dies de l'estiu, us convidem a connectar amb 'Ressonàncies', el podcast itinerant de l'Espai Avinyó, des del qual entrem en contacte amb la pluralitat d'agents i iniciatives de la ciutat, en clau jove i intercultural.
 
Aquest cop, 'Ressonàncies' s'allotjarà al barri de la Vil·la de Gràcia, concretament a la recentment renovada plaça del Poble Gitano, des d'on podrem fer memòria d'aquesta plaça i gaudir d'entrevistes a joves que viuen i generen processos al barri. També us farem recomanacions literàries i musicals així com propostes d'activitats en connexió amb les iniciatives que mouen el barri i dins la programació de l'Espai Avinyó.
 
Amb:: 
  • Mercedes Saya: Redactora i comunicadora, dinamitzadora o "joker" de teatre fòrum. És cofundadora de Pai Pai Mag, una revista digital per a la diàspora asiàtica.
  • Oyidiya Oji Palino: Data scientist analyst.
  • Marta Huanling Pascual López: Estudiant de màster en cinema fantàstic i ficció contemporània. Participant de la peça de teatre fòrum "Tan sutil como cotidiano" i del programa de formació de la federació CORA - Coordinadora d'associacions d'adopció i acollida.

Totes tres formen part de Catàrsia, col·lectiu de persones de procedència asiàtica originat a Barcelona el 2018, que sorgeix de les confluències d'inquietuds, experiències i vivències. Una associació activista antiracista, anticolonial, feminista i anticapitalista. Vol incidir a través de l'art (artivisme) i l'educació en la transformació social, especialment enfocat a les joves. Treballa temes relacionats amb el racisme social i estructural, els imaginaris colonials, el feminisme interseccional i la identitat.

Comparteix aquest contingut