Inici / Espai avinyo / Programació / Un vers a taula: descobrim la gastronomia i la poesia perses

Recital poètic i degustació gastronòmica

Sabíeu que un dels secrets de la cuina persa és que classifica els aliments en freds i calents?  I aquesta distinció no té a veure amb la temperatura, sinó amb certes propietats terapèutiques inherents als aliments  i curatives per al nostre organisme. En aquesta activitat la Behjat Mahdavi ens acostarà a la cultura persa a través de la seva gastronomia i la seva poesia clàssica amb una proposta concebuda en format tast i recital que estimularà tots els sentits.

Sentirem versos que ens evocaran les olors i els gustos de plats de la sofisticada tradició culinària persa, una experiència que ens posarà en contacte amb el seu notori llegat poètic, tan present en la vida quotidiana. Diuen que a l’Iran la poesia es viu d’una altra manera, que constitueix una forma més de comunicació entre les persones. No és sorprenent, doncs, que el país persa sigui el bressol d’alguns dels poetes més especials que s’han conegut, com Hafez o Rumi. Si voleu conèixer-los, els tindrem sobre la taula amb la nostra oda a la gastronomia persa.

Dimarts 16 de juliol, a les 18 h

Centre Cívic El Sortidor (pl. del Sortidor, 12)

Activitat organitzada conjuntament amb Casa Àsia.

Comparteix aquest contingut