Inici / Espai Avinyo / Recursos / Am I Bruce Lee

Am I Bruce Lee

 
Dimarts 4 de juny de 2019 va tenir lloc la mostra de dansa 'AM I BRUCE LEE' al Centre Cívic Sant Andreu a càrrec de Junyi Sun, ballarí, coreògraf i creador de la peça, activitat organitzada conjuntament amb Casa Àsia.
 
«Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?» Així comença Junyi Sun la descripció del seu primer projecte en solitari, sorgit de la curiositat per el fenomen que va representar els anys setanta del segle passat el popular personatge, justament en un moment en què les arts marcials eren poc reconegudes. «Com un home tan “petit” a través d’accions tan “petites” com cops de puny i puntades de peu pot transformar-se en un bé de consum tan estès?» Per a molts, Bruce Lee és un superheroi en tota regla.
 
En aquesta activitat, a partir dels punts de connexió entre els artistes, vam conversar amb Junyi Sun, ballarí i coreògraf de la companyia Kernel Dance Theatre, sobre la seva trajectòria en les arts escèniques i el treball de recerca que està duent a terme sobre la base de la identitat asiàtica i la seva visibilització en les arts.
 
Al espai de diàleg amb Junyi Sun, li van acompanyar el dramaturg Roberto Fratini i la professora de dansa 'khatak' Shreyashee Nag.
 

 

Comparteix aquest contingut