Inici / Estrategia bcn antirumors / #XarxaBCNAntirumors

Eix 2: Desplegament territorial i aliances

22/06/2022 - 14:11

Tercera trobada de grups focals per a l'elaboració del Pla d'Acció de la Xarxa BCN Antirumors.

15 de setembre: nova convocatòria per la sessió de treball del Pla d'Acció de la XBCNA sobre comunicació i incidència (Eix 3)

21/06/2022 - 11:55

Com ja sabeu, la sessió de treball sobre l'Eix 3 del nou Pla d'Acció de la Xarxa, que estava prevista inicialment per al dia 18 de juny, va haver de ser ajornada. Us informem de la nova data i us animem a inscriure-us-hi:

La XBCNA agrupa una gran diversitat d'entitats, associacions, grups informals, serveis, programes i equipaments municipals i persones a títol individual que, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, treballen amb perspectiva intercultural per construir una ciutat lliure de racisme i discriminacions.

Actualment, està formada per 1.115 membres, dels quals 496 són entitats i 619 són persones a títol individual, a més de l’Ajuntament de Barcelona.

Les accions impulsades per la XBCNA estan emmarcades dins del Pla d'Acció de la Xarxa, que actualment està en procés de renovació. Per saber més sobre el procés d'elaboració del Pla d'Acció de la XBCNA 2022-2026 i com participar-hi fes clic a aquest enllaç
 

 

Comparteix aquest contingut