Inici / Formacio intercultural / Formacions interculturals i antirumors / Formació antirumors | Imaginaris, racisme i narratives discriminatòries: un abordatge des de la perspectiva intercultural

Aquest 2023, el Programa BCN Interculturalitat, oferirà 4 edicions de la formació antirumors: 2 en format online (de 10,5 h) i 2 presencials (de 20 h).

Per ara, ja tenim dates de les edicions online:

  • 1a edició: 9, 16, 23, 30 de maig i 6 de juny, de 16 h a 18 h. Inscripcions del 26 d’abril al 5 de maig en aquest <<enllaç>>.
  • 2a edició: 21, 28 de juny, 5, 12 i 19 de juliol, de 10 h a 14 h. Inscripcions a partir del 6 al 16 de juny en aquest <<enllaç>>.

La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre la diversitat cultural, de creences o lingüística, propis de contextos occidentals i en la seva construcció històrica, per entendre com operen i com legitimen els diferents eixos d’opressió. També cerca donar eines per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.

Les sessions es desenvoluparan a través de la plataforma Zoom. Per a més informació, podeu consultar el programa que s’hi adjunta.

Les formacions antirumors van adreçades a persones que visquin o exerceixin la seva activitat a la ciutat de Barcelona: personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments de proximitat i persones a títol individual.

Us podeu preinscriure a través d'aquest <<enllaç>>.

 

Comparteix aquest contingut