Inici / Formacio intercultural / Formacions interculturals i antirumors / Formació antirumors. Rumors i narratives discriminatòries: Com fer-hi front des de la perspectiva intercultural? (Edició online)
Aquest 2022, el Programa BCN Interculturalitat, oferirà 2 edicions de la formació online "Rumors i narratives discriminatòries: Com fer-hi front des de la perspectiva intercultural?".
 
Dates:
  • 1a edició: 3, 10, 17, 24 i 31 de maig de 16 h a 18 h.
  • 2a edició: 13, 20, 27 de setembre, 4 i 11 d’octubre de 16 h a 18 h.
 
La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre pluralitat cultural, de creences o lingüística, propis de contextos occidentals i en la seva construcció històrica, per entendre com operen i com legitimen els diferents eixos d’opressió. També cerca donar eines per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.
 
La formació serà online i, a les diferents sessions en directe, es combinarà la teoria amb alguna part més participativa i pràctica. Es facilitaran, també, materials complementaris relacionats amb els temes que s’abordaran. Les sessions es desenvoluparan a través de la plataforma Zoom.
 
Poden realitzar-la persones que visquin o exerceixin la seva activitat a la ciutat de Barcelona; personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments i persones a títol individual.
 
*Places esgotades! Us convidem a donar un cop d'ull al web per mantenir-vos informats/es de les properes sessions.

 

  • Formació antirumors
Documents relacionats: 

Comparteix aquest contingut