Inici / Formacio intercultural / Formacions interculturals i antirumors / Formació Antirumors: una proposta intercultural d’anàlisi i acció envers els rumors i les narratives discriminatòries

La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre diversitat cultural propis de contextos occidentals, i la seva construcció històrica, per entendre com operen i legitimen les desigualtats estructurals. I pretén donar eines tant per identificar els processos de creació de rumors, estereotips i prejudicis, com per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i els rumors basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.

A més, el curs també convida a pensar estratègies de creació i amplificació de narratives alternatives i a conèixer propostes de transformació col·lectiva.

Poden realitzar la formació persones que visquin o exerceixin la seva activitat a la ciutat de Barcelona; personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments i persones a títol individual.

Inscripcions tancades! Us animem a consultar el web per a properes formacions. 

  • Formació antirumors

Comparteix aquest contingut