Inici / Formacio intercultural / Formacions interculturals i antirumors / Formació Antirumors: una proposta intercultural d’anàlisi i acció envers els rumors i les narratives discriminatòries

La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre diversitat cultural propis de contextos occidentals, i la seva construcció històrica, per entendre com operen i legitimen les desigualtats estructurals. I pretén donar eines tant per identificar els processos de creació de rumors, estereotips i prejudicis, com per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i els rumors basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.

A més, la formació també convida a pensar estratègies de creació i amplificació de narratives alternatives i a conèixer propostes de transformació col·lectiva.

El curs combina la teoria i la pràctica i incorpora metodologies participatives i vivencials per explorar com interseccionen els diferents sistemes d’opressió.

Durada de la formació: 20 hores (5 sessions de 4 hores).

Poden realitzar-la persones que exerceixen la seva activitat a la ciutat de Barcelona; personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments i persones a títol individual.

Us convidem a donar un cop d'ull al web per mantenir-vos informats/es de les properes sessions.

  • Formació antirumors

Comparteix aquest contingut