Inici / Formacio intercultural / Formacions interculturals i antirumors / Formació Antirumors: una proposta intercultural d’anàlisi i acció envers els rumors i les narratives discriminatòries

La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre diversitat cultural propis de contextos occidentals, i la seva construcció històrica, per entendre com operen i legitimen les desigualtats estructurals. I pretén donar eines tant per identificar els processos de creació de rumors, estereotips i prejudicis, com per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i els rumors basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.

A més, el curs també convida a pensar estratègies de creació i amplificació de narratives alternatives i a conèixer propostes de transformació col·lectiva.

La formació s'ofereix tant en format online com presencial.

La formació presencial (20h), aborda amb més profunditat tots els temes i cada edició es realitza a un barri diferent.

Les dates de realització seran els dimecres 30 de setembre, 7, 14, 21 i 28 d'octubre al Casal de Barri Verdún (Luz Casanova, 4).

Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

Encara queden places per a la formació presencial (edició octubre). Per a inscriure-s'hi cal que envieu un correu a formaciointercultural@bcn.cat.

La formació online (10h) combinarà la teoria amb alguna part més participativa i pràctica. Es facilitaran, també, materials complementaris relacionats amb els temes que s’abordaran. Les sessions es desenvoluparan a través de la plataforma Zoom.

Us informem que ja no queden places per a la formació online (edició octubre).

Poden realitzar la formació persones que visquin o exerceixin la seva activitat a la ciutat de Barcelona; personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments i persones a títol individual.


 

  • Formació antirumors
Documents relacionats: 

Comparteix aquest contingut