Inici / Noticia / Any Nou Xinès amb Barcelona 2022

Any Nou Xinès amb Barcelona 2022

L’Any del Tigre

L’Any Nou Xinès és la festivitat més important i tradicional del calendari lunar xinès i se celebra arreu del món. El pròxim 29 de gener, les veïnes i els veïns de context cultural xinès celebraran amb tota la ciutat l’arribada de l’Any Nou. Segons el calendari tradicional l’1 de febrer entrarem a l’any 4720 que, seguint l’esquema cíclic del zodíac xinès, serà l’Any del Tigre.

Aquest és un moment d’especial rellevància per a la comunitat xinesa de Barcelona, formada per unes 20.000 persones. És també un moment per compartir la seva cultura amb la resta del veïnat de la ciutat.

La celebració de l’Any Nou Xinès recupera el format presencial amb una jornada festiva a l’Arc del Triomf dissabte 29 de gener a partir de les 12 hores organitzada per entitats xineses i catalanes. Espectacles de cultura tradicional xinesa, fira gastronòmica i cultural, i tallers de cultura xinesa per finalitzar amb la tradicional Dansa del drac. Consulta el programa. I es complementa amb activitats en línia i també descentralitzades des del 28 de gener fins al 15 de febrer.

Vine a celebrar l’Any Nou Xinès amb Barcelona!

anynouxines.barcelona

#AnyNouXinèsBCN

Comparteix aquest contingut