Inici / Noticia / Aquestes vacances d’estiu... connecta’t a l’Espai Avinyó!

Aquestes vacances d’estiu... connecta’t a l’Espai Avinyó!

Us proposem recuperar els vídeos de les activitats online que hem organitzat durant els mesos de confinament i de "desescalada".

En un moment de “desescalada” de l’alarma sanitària per la COVID19, l’Espai Avinyó va organitzar el Cicle ‘Reflexions urgents. Converses al voltant del (des)confinament, tres activitats per no perdre l’oportunitat de parar i fer memòria i sobretot de reflexionar sobre determinades situacions producte d’un context de pandèmia.

Nascut en època de confinament, Els divendres de l’Espai Avinyó va ser possible gràcies a la participació de Maguette Dieng amb Imaginari(s) afrofuturistes: un viatge musical, Montserrat Anguiano amb Pinzellades a distància i Galaxia La perla amb Voguing: Ball i resistència. En aquest enllaç podeu recuperar el contingut de les sessions.

Durant el mes d’abril i maig, l’Espai Avinyó, conjuntament amb l’Oficina d’Afers Religiosos vam organitzar El novè mes de l’any: el Ramadà, una activitat en línia en la qual diverses persones musulmanes van explicar els temes següents: quina importància té el Ramadà per a elles en un context no musulmà; més enllà del dejuni, quines són les altres pràctiques que es duen a terme; quina rellevància té per elles la vida comunitària; i com està afectant la crisi sanitària i social en la pràctica diària de la seva confessió.

En aquest enllaç podeu recuperar tots els vídeos del cicle!

Durant l’agost l’Espai Avinyó marxa de vacances però us esperem al setembre amb noves propostes! Estigueu atentes a les nostres xarxes socials!

Twitter: @EspaiAvinyo

Facebook: @BCNAccioIntercultural

Youtube: BCN Acció Intercultural

Bon estiu!

Comparteix aquest contingut