Inici / Noticia / Arriba una nova sessió del cicle ‘Mirades Crítiques’

Arriba una nova sessió del cicle ‘Mirades Crítiques’

En el marc de la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI, el cicle ens proposa reflexionar sobre “Eines i estratègies per a treballar des d’una mirada interseccional el racisme i la LGTBIfòbia en context de diversitat sexual i de gènere.”

El cicle mirades crítiques és promogut per part del grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors, amb l’objectiu de revisar de forma crítica conceptes, enfocaments i metodologies que incideixen en les formes d’aplicar i d’entendre la interculturalitat.

Aprofitant la creixent visibilització social i institucional de les lluites i celebracions del col·lectiu LGTBI i sobretot en el marc de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l’orgull LGTBI, la segona sessió del cicle ens proposa debatre i reflexionar al voltant de dues qüestions centrals:

  • Com interactuen la raça, el sexe i el gènere en la vida de les persones LGTBI?
  • Quines estratègies ens poden servir per identificar i treballar alhora el racisme i la LGTBIfòbia?

El taller estarà dinamitzat per Cari McCay Jones, treballadora social, mediadora familiar i activista feminista antiracista. Des de fa anys es dedica a fer xerrades i a organitzar jornades amb l’objectiu de sensibilitzar persones vinculades al món de l’adopció, tenint en compte el privilegi blanc i des d’una perspectiva interseccional, feminista antiracista.

El taller està destinat especialment a entitats i agents antirumors vinculats a la Xarxa BCN Antirumors que treballin en aquests temes però també hi hauran algunes places disponibles per a entitats, tècnics i activistes que treballin el tema i vulguin contribuir al debat.

En cas que estigueu interessats/es a assistir-hi, cal fer inscripció prèvia a través de: barcelona.cat/antirumors/inscripcions.

Si necessiteu més informació o si voleu formar part del grup de formació, col·laborant i/o proposant noves formacions dins del cicle, podeu enviar un correu electrònic a antirumors@bcn.cat.

Dia: dijous, 27 de juny

Horari: 17 h – 20.30 h

Lloc: Centre LGTBI de Barcelona (Carrer del Comte Borrell, 22)

Comparteix aquest contingut