Inici / Noticia / Comencen les preinscripcions a la formació Antirumors!

Comencen les preinscripcions a la formació Antirumors!

L'Estratègia BCN Antirumors presenta una nova edició de la 'Formació Antirumors: una proposta intercultural d’anàlisi i acció envers els rumors i les narratives discriminatòries'.

INFORMACIÓ ACTUALITZADA | Aquesta proposta del Programa BCN Interculturalitat amb un llarg recorregut i demanda, continua en una nova edició que incorporarà nous continguts.

La formació té per objectiu aprofundir en els imaginaris sobre diversitat cultural propis de contextos occidentals, i la seva construcció històrica, per entendre com operen i legitimen les desigualtats estructurals. I pretén donar eines tant per identificar els processos de creació de rumors, estereotips i prejudicis, com per fer una anàlisi crítica de les narratives discriminatòries i els rumors basats en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.

A més, el curs també convida a pensar estratègies de creació i amplificació de narratives alternatives i a conèixer propostes de transformació col·lectiva.

La formació serà online i, a les diferents sessions en directe, es combinarà la teoria amb alguna part més participativa i pràctica. Es facilitaran, també, materials complementaris relacionats amb els temes que s’abordaran. Les sessions es desenvoluparan a través de la plataforma Zoom.

Durada de la formació: 10 hores (5 sessions de 2 hores)

Poden realitzar-la persones que visquin o exerceixin la seva activitat a la ciutat de Barcelona; personal tècnic i voluntari d’entitats, serveis i equipaments i persones a títol individual.

Us informem que ja s’ha arribat al límit de preinscripcions.Us animem a estar atentes a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials per a properes formacions.

Adjunts

Comparteix aquest contingut