Inici / Noticia / Concurs per escollir el calendari del Raval 2021

Concurs per escollir el calendari del Raval 2021

En aquesta edició les obres plàstiques que il·lustraran el calendari de celebracions del barri han d'haver estat realitzades durant el confinament.

El Grup Interreligiós del Raval amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, convoca el concurs que escollirà les creacions d'arts plàstiques que il·lustraran el Calendari de celebracions del Raval 2021. Per aquesta edició les obres plàstiques que il·lustraran el calendari de celebracions del barri han d'haver estat realitzades durant el confinament.

Es podran presentar a concurs treballs realitzats amb qualsevol tècnica artística en dues dimensions, dibuix, il·lustració, pintura, collage…, sempre i quan el treball pugui ser escanejable i convertible en imatge digital. Per assegurar la qualitat de la imatge impresa al calendari, la mida del treball original no podrà ser inferior a un full DIN A4.

La convocatòria per presentar treballs estarà oberta fins el 20 de juny de 2020. Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a: mediacio@totraval.org, amb les dades de contacte, nom i edat.

La comunicació dels treballs guanyadors es farà pública entre el 15 i el 30 de juliol de 2020 a través de la web de la Fundació Tot Raval.

 

Comparteix aquest contingut