Inici / Noticia / Donem la benvinguda a les últimes entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Donem la benvinguda a les últimes entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Us presentem les últimes tres entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors.

Eix Jove

L’Eix Jove és el projecte de dinamització juvenil de l’Eixample. Programem tallers trimestrals i activitats als Centres Cívics, biblioteques i altres espais municipals del Districte adreçades a joves entre 12 i 20 anys, totes elles gratuïtes. També fem cessió d’espais per a grups de joves que necessitin assajar o desenvolupar activitats concretes, donem suport a iniciatives culturals, artístiques i creatives fetes per persones joves i organitzem anualment la Mostra d’Art Jove de l’Eixample en col·laboració amb l’alumnat de batxillerat artístic d’Escoles i Instituts del Districte. En definitiva, l’Eix Jove és tot el que es mou a l’Eixample per a joves! Més informació.

Casal Infantil Urgell

Som un equipament públic que proporcionem serveis a famílies i infants de 0 a 12 anys. Centrats en el joc lliure i en l’acompanyament d’una criança respectuosa. Entenent que cal respectar i no oblidar mai que el joc és un dret. Més informació.

Col·legi Sant Lluís

Som una escola catalana fundada l’any 1960, laica i plural, oberta a la societat amb concert educatiu amb la Generalitat de Catalunya des de l’any 1980. Impartim Infantil, Primària i Secundària al districte de Nou Barris. Més informació.

Si vosaltres també en voleu formar part, us podeu adherir clicant al següent >>enllaç<<.

Comparteix aquest contingut