Inici / Noticia / El Catàleg Antirumors segueix en marxa!

El Catàleg Antirumors segueix en marxa!

Les activitats es continuen duent a terme, aplicant les mesures que marquen les autoritats sanitàries, per garantir la seguretat de les participants. Us animem a sol·licitar-les!

Si ets una entitat que vol fer una activitat del catàleg i tens una sala polivalent on es pugui respectar la distància de seguretat i garantir una bona ventilació, demana una activitat del catàleg. Les estem realitzant seguint les mesures de seguretat.

Intentem, en la mesura del possible, que les activitats es facin de forma presencial, però si no es pot, existeix la possibilitat de fer-ne algunes en línia. Si tens dubtes, escriu-nos a plainterculturalitat@bcn.cat i farem el possible per assessorar-te i ajudar-te a fer l’activitat!

Us recordem que les activitats estan a disposició de les entitats, els serveis i els equipaments de Barcelona, de manera gratuïta, per a qui vulgui erradicar imaginaris racistes i discriminatoris sobre la diversitat cultural des d’una perspectiva intercultural i interseccional. El catàleg pretén ser una eina que vol allunyar-se de l’acció aïllada per acompanyar projectes i iniciatives que es facin en clau de procés als diferents territoris de la ciutat.

Al catàleg hi trobaràs una àmplia oferta de formats (de caràcter més lúdic i formatiu), com un taller de cuina, teatre fòrum, titelles, creació artística i manualitats, audiovisual, i activitats formatives. Pretén arribar a tots els públics, infants i adults, joves i gent gran.

A banda, treballem de forma amena i creativa temàtiques com la memòria històrica, la Islamofòbia, els imaginaris i les percepcions, el racisme i la discriminació. També reflexionem al voltant de la comunicació, explorem nous llenguatges i apliquem una mirada de gènere i feminista.

Per demanar una activitat tingues en compte aquests passos:

Comprova si ets membre de la Xarxa BCN Antirumors, ja que per a sol·licitar una activitat és requisit indispensable que l’entitat estigui adherida a la Xarxa.

Si no ets membre de la Xarxa has de seguir els passos següents:

  1. Adhereix-te omplint aquest formulari. Si tens dubtes de si la teva entitat n’és membre o no pots consultar el mapa d’entitats per veure totes les entitats adherides a la Xarxa.
  2. Un cop adherit i omplert el formulari i rebut la nota de confirmació, cal que tornis a la pàgina inicial del catàleg i omplis el formulari de sol·licitud de l’activitat: empleneu el formulari de sol·licitud en línia.

Si ja ets membre de la Xarxa BCN Antirumors:

  1. Empleneu el formulari de sol·licitud en línia de l’activitat. Cada sol·licitud serà valorada per l’Oficina Tècnica de l’Estratègia BCN Antirumors, que en determinarà l’adequació i la viabilitat.

Un cop rebuda la sol·licitud, l’Oficina Tècnica de l’Estratègia BCN Antirumors validarà la sol·licitud i us enviarà la carta de compromís, que caldrà retornar signada i segellada a plainterculturalitat@bcn.cat.

A tenir en compte:
Tindran preferència en l’assignació d’activitats les entitats o equipaments que, en el moment de presentar la sol·licitud, encara no hagin gaudit de cap activitat del catàleg. La sol·licitud s’haurà d’enviar com a molt tard 15 dies abans de la data de realització de l’activitat. Les activitats s’han de desenvolupar a la ciutat de Barcelona. Si teniu dubtes del tipus d’activitat que voleu sol·licitar o necessiteu informació suplementària, podeu escriure un correu a l’adreça que s’indica més amunt per a que l’oficina tècnica us assessori.

Navega a través del nostre web i dona-li una ullada al catàleg!

Comparteix aquest contingut