Inici / Noticia / El programa BCN Interculturalitat fa un balanç de l'any de les accions formatives

El programa BCN Interculturalitat fa un balanç de l'any de les accions formatives

Aquest 2021 el Programa BCN Interculturalitat ha seguit programant accions formatives tant en modalitat online com presencial.

S’han realitzat quatre edicions de la formació Disseny de projectes amb perspectiva intercultural i tres de la formació antirumors Rumors i narratives discriminatòries. Com fer-hi front des de la perspectiva intercultural, formacions especialment adreçades a persones vinculades a entitats i al personal d’equipaments públics de proximitat.

Aquest any, s’ha fet especial èmfasi en la formació adreçada a joves vinculats a l’àmbit del lleure i de la dinamització comunitària.

Cal destacar la col·laboració amb el districte de Ciutat Vella en el desenvolupament de l’estratègia per a un lleure educatiu amb perspectiva cultural diversa.

Així mateix, s’ha seguit oferint suport formatiu als districtes, especialment, aquells que estan en procés d’elaboració del Pla d’acció intercultural.

Aquest any també ha estat estratègic el treball en l’àmbit educatiu, amb el qual hem pogut col·laborar en formacions a l’equip LIC i iniciar el treball amb l’IMEB i la formació a escoles bressol.

Amb vista al 2022, se seguirà desplegant l’oferta formativa del Programa BCN Interculturalitat i se seguirà oferint suport als districtes. També es donarà un impuls a la formació interna del personal municipal i es continuarà consolidant la feina feta el 2021 per tal de transversalitzar la perspectiva intercultural a l’àmbit cultural i educatiu.

Per conèixer alguns dels continguts que abordem a les formacions, podeu tornar a fer una ullada als webinars del cicle Tastets d’Interculturalitat #desdecasa, realitzats entre maig i juliol de 2020.

Comparteix aquest contingut