Inici / Noticia / La interculturalitat, tema central de la Taula de Salut Mental de Ciutat Vella

La interculturalitat, tema central de la Taula de Salut Mental de Ciutat Vella

Aquest mes de febrer la Taula de Salut Mental, amb la col·laboració del Programa BCN Interculturalitat, ha tornat a posar la interculturalitat al centre per mitjà de la 2a edició del curs “Interculturalitat i Salut Mental”.

Es tracta d’una formació adreçada a professionals de la Taula de Salut Mental de Ciutat Vella i a altres agents socials del territori que creuen convenient treballar sobre l’eix de la salut mental i el de la interculturalitat de manera entrellaçada.

Vist l’èxit d’interès i participació de la 1a edició del curs que va tenir lloc al febrer de 2020, aquest any la formació s’ha volgut replicar en format online per a aquells professionals que no van poder cursar l’edició passada.

Aquesta formació ha creat un espai entre professionals on poder debatre qüestions relacionades amb la seva pràctica professional, com ara l’accés de les persones migrades als recursos de salut mental, l’atenció que es dona, així com l’abordatge de la salut mental des d’una perspectiva comunitària. El treball conjunt entorn de casos pràctics ha estat cabdal en aquesta formació, ja que ha permès descentrar la mirada del mateix professional i poder trobar conjuntament propostes col·lectives de millora pel que fa al tractament i atenció de totes les persones.

 

Comparteix aquest contingut