Inici / Noticia / Ja estan disponibles els poemes del Poetry Jam #AturemRumors Black Barcelona 2019!

Ja estan disponibles els poemes del Poetry Jam #AturemRumors Black Barcelona 2019!

El passat 23 de maig, la Xarxa BCN Antirumors va participar a una trobada poètica àgil i dinàmica en el que tant els poetes com el públic van ser els protagonistes.

En el marc de la campanya #AturemRumors, el grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, el festival Black Barcelona Encuentro 2019 i ExpresArte. Espacio Abierto ens van proposar un Poetry Jam #AturemRumors al Marula Café per continuar donant visibilitat a artistes de comunitats racialitzades i a la vegada, proposar nous llenguatges comunicatius i crítics davant el racisme de la nostra societat.  

Vam iniciar la trobada amb l’artista Luiz Felipe Lucas i la necessitat d’omplir els forats de la història amb idees i referents afrodescendents. A continuació, Daura Mangara va recitar el poema Mamadou, i Danilo Maurinho el poema Negro.

La sala es va seguir movent amb Artemisa Semedo i el seu poema Mis hermanas, Karro Chanti amb I am she, Idol of the tribe i amb una cançó molt potent acompanyada de DJ Badan Kelly i la cançó Small batty gyal.

El Marula Café va continuar sacsejant-se de la mà de Heidi Ramirez amb Helecho i Cae la noche, Fátima Zohra Berouain Saheb amb el ja conegut poema Pequeña inmigrante i el Yeah, but where are you from? i, finalment, Natalia Prieto Alvarado amb Angel negro i Jara i sedal.

Consulteu la llista de reproducció de poemes #AturemRumors per contribuir a difondre el seu missatge potent i crític.

Estigueu atents i atentes als canals comunicatius de la Xarxa BCN Antirumors, ja que en breu tindreu notícies de noves edicions del poetry #AturemRumors!

Comparteix aquest contingut