Inici / Noticia / Ja podeu consultar els materials de la 1a sessió del cicle ‘Mirades Crítiques’!

Ja podeu consultar els materials de la 1a sessió del cicle ‘Mirades Crítiques’!

En aquesta plataforma podeu consultar tot el material recopilat sobre la sessió "Eines metodològiques per treballar les memòries migrants al barri".

Sorgit de la necessitat de repensar la interculturalitat a través de diverses propostes formatives, el grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors va iniciar el passat 4 d’abril el cicle formatiu “Mirades crítiques”, amb la sessió “Eines metodològiques per treballar les memòries migrants al barri”.

Anyely Marín, investigadora i docent i codinamitzadora de Critical Días, va ser l’encarregada de proposar diverses reflexions i qüestions en relació als esforços per configurar una memòria històrica multilineal que tingui en compte les memòries migrants als barris. Si us interessa aprofundir sobre les eines i estratègies que ens va proposar l’Anyely per treballar, així com el debat produït amb les persones assistents, podeu accedir al següent enllaç. Hi trobareu:

Us recordem que, si voleu formar part del grup de formació i proposar noves formacions dins del cicle, podeu enviar un correu electrònic a antirumors@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut