Inici / Noticia / Ja us podeu inscriure a la formació 'Disseny de projectes amb perspectiva intercultural'

Ja us podeu inscriure a la formació 'Disseny de projectes amb perspectiva intercultural'

Es tracta d'una formació online prevista per al mes de setembre.

Aquesta formació gratuïta està adreçada especialment tant a professionals d’equipaments i serveis com a professionals i col·laboradors/es d’entitats de la ciutat de Barcelona. Els i les professionals que treballen al territori tenen un paper fonamental en la cohesió social i la lluita contra la discriminació.

El treball en un context divers i plural és, sens dubte, un repte compartit, ja que les entitats configuren la vida cultural, social i associativa dels barris i districtes. Són espais de convivència, d’interacció i d’expressió oberts a tothom i configurats per a tothom. Per tant, aquesta formació és una oportunitat per desenvolupar competències i eines que permetin dur a terme la tasca professional, mitjançant projectes i iniciatives dissenyades amb mirada intercultural.

Amb aquest curs, el Programa BCN Interculturalitat vol:

  1. Donar a conèixer el marc teòric de la perspectiva intercultural i el seu context  per incorporar-lo al treball en el nostre àmbit.
  2. Aportar eines i metodologies per a la incorporació de la perspectiva intercultural a projectes i a la dinamització d’espais, comunitària, etc.
  3. Aportar una mirada transformadora i un canvi de plantejament als nostres projectes.

La formació serà online, es farà a través de la plataforma Zoom i tindrà una durada 10 hores (4 sessions de 2,5 hores), els dies dimarts 21 i 28 de setembre, 5 d’octubre i dimecres 13 d’octubre de 10 h a 12.30 h.

Per participar en la formació, consulteu el programa de continguts adjunt i feu-ne la preinscripció aquí.

Formadores: Desiré Rodrigo, Lo Relacional
Col·labora: Oficina d’Afers Religiosos (OAR)

Places limitades!

Comparteix aquest contingut