Inici / Noticia / L'Espai Avinyó estrena nou tríptic!

L'Espai Avinyó estrena nou tríptic!

Us presentem la nova imatge de la nostra programació cultural, una portada amb un disseny actualitzat i un format desplegable!

Es tracta d'un disseny de portada dinàmic, que es renovarà trimestralment, i que farà referència a racons emblemàtics i propers als barris de la ciutat.

En aquesta primera portada, ens acompanya el Pont del Bisbe, situat al carrer del Bisbe de Barcelona. El carrer del Bisbe és un carrer emblemàtic on es troba el pont que uneix el Palau de la Generalitat amb la Casa dels Canonges, un dels racons més fotogènics de la ciutat. El més destacat és que no es tracta d’una obra realment gòtica, sinó neogòtica, dissenyada el 1928 per Joan Rubió i Bellver, l’arquitecte de la Diputació, durant una època en què es van renovar molts punts del Gòtic.

Es tracta d’una programació a l’abast de la ciutadania que estarà present a biblioteques, Centres Cívics, Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC), entre d’altres equipaments socials i culturals i del teixit associatiu.

Recordeu que cal inscriure’s prèviament per poder assistir a les activitats. Cal fer aquest tràmit en aquesta pàgina i, d’aquesta manera, reservar la vostra plaça.

Consulteu tota la programació a través d’aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut