Inici / Noticia / L’Espai Avinyó ja forma part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

L’Espai Avinyó ja forma part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

Se suma al projecte amb l’objectiu d'ampliar els públics, amplificar i oferir de forma oberta i lliure els continguts generats, així com per donar suport a iniciatives amb esperit de col·laboració i en xarxa a escala territorial.

La Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB) és un projecte no comercial del programa Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net /exo.cat de Barcelona.

És una comunitat de ràdios que busquen donar-se suport mutu amb recursos infraestructurals comuns i que compta amb un estudi físic (el primer node de la xarxa a Ràdio Fabra) per experimentar i produir continguts radiofònics.

En aquest sentit, des de l’Espai Avinyó simpatitza amb la idea de la XRCB: “en un moment en què els mitjans de comunicació acaben en poques mans, les ràdios comunitàries suposen un reforç extra per recolzar els projectes rellevants a escala social, però insignificants per la gran maquinària capitalista. La prioritat és conservar el nombre més gran de veus possibles. No es tracta de contraposar projectes petits, sinó de sumar-los i guanyar espais de divulgació de continguts propis.” 

Feu-li una ullada i escolteu els nostres podcasts i els de la resta de ràdios que formen part d’aquesta iniciativa molt necessària a la nostra ciutat.

Comparteix aquest contingut