Inici / Noticia / Memòries Migrants al Poblenou. Relats de lluita i dret a l'habitatge des d'una mirada antiracista

Memòries Migrants al Poblenou. Relats de lluita i dret a l'habitatge des d'una mirada antiracista

La Xarxa Antirumors del Poblenou us convida a l'última cita del cicle 'Memòries Migrants', aquest cop dedicat a reflexionar, debatre i construir memòries entorn del dret i les lluites per a l'habitatge.

L'acte constarà d'una primera part on hi haurà la projecció de dues càpsules audiovisuals fetes a Gabriel Celi.

Veí del Poblenou, activista en moviments socials de base, membre de la Xarxa d’Aliments P9, i soci fundador de la Cooperativa AlencopAmadou Tidiane Candialo explicarà el seu relat de vida, les diferents violències viscudes, així com la temàtica al voltant del dret a l’habitatge, des d’una perspectiva vivencial i situada.

Tot seguit obrirem una conversa amb Joana Rodríguez, activista del sindicat de Llogateres de BCN, Diana de la Torre Ragero, de l’Associació Migress – Migració i Economia Social i Solidària que oferirà la perspectiva del cooperativisme i reflexionarà sobre l’accés/dret a l’habitatge des d’una mirada antiracista i Adama Balde, portaveu de Casa Àfrica que ens parlarà del seu projecte i de les memòries de lluites per l’habitatge al barri.

Aquesta és l’última projecció del Cicle Itinerant ‘Memòries Migrants‘ impulsat per la Xarxa Antirumors Poble Nou durant aquest curs. Finalment, per tancar el cicle, comptarem amb l’actuació musical del grup Tomba Tomba de Reggae vinculat a La Flor de Maig.

Dia: dimarts 12 de juliol

Hora: a les 19 h 

Lloc: Ca l’Isidret (c/ Josep Pla 174)

Activitat oberta i gratuïta. No cal reserva prèvia. Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut