Inici / Noticia / “Monogràfics d’estiu” per conèixer la rica diversitat religiosa de Barcelona

“Monogràfics d’estiu” per conèixer la rica diversitat religiosa de Barcelona

L’OAR ha organitzat sessions divulgatives i visites a centres de culte de la ciutat.

La diversitat religiosa d’una ciutat s’expressa de moltes maneres. Més de vint conviccions conviuen a la ciutat de Barcelona, algunes més conegudes i/o visibles i d’altres amb una vida més discreta. Conèixer les diferents tradicions religioses i acostar-se als llocs de culte, visitar-los i parlar amb les persones que en formen part, permet conèixer de primera mà les comunitats que s’hi reuneixen. El reconeixement d’aquesta rica diversitat i la seva incorporació a la vida de la ciutat són necessaris per generar espais de convivència, interacció i cooperació veritablement oberts a tothom.

El judaisme, el cristianisme ortodox, el budisme i el cristianisme evangèlic, seran les quatre tradicions religioses d’aquest juliol. Cada monogràfic tindrà lloc a un centre cívic de la ciutat, on es farà una sessió informativa/divulgativa, i seguidament es visitarà una comunitat de Barcelona i el seu centre de culte.

Es requereix inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat (cada monogràfic és individual, us podeu inscriure als que vulgueu). Podeu consultar tota la informació i el procés d’inscripció en cadascun dels fulletons dels monogràfics.

Comparteix aquest contingut