Inici / Noticia / Poetry Slam #AturemRumors + trobada poètica plurilingüe

Poetry Slam #AturemRumors + trobada poètica plurilingüe

CANVI DE DATA! Per motius aliens a l'organització, el Poetry Slam #AturemRumors + trobada poètica plurilingüe prevista per dijous 21 de febrer, es durà a terme dimecres 27 de febrer.

El grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, l’Espai Avinyó i el col·lectiu poENtry Slam ens proposen una trobada de poesia escènica contemporània emmarcada en la campanya #AturemRumors.

La campanya #AturemRumors intenta donar resposta a l’augment de discursos discriminatoris i racistes que alimenten els rumors, reforcen els estereotips i fomenten la discriminació a les xarxes socials i entre els veïns i veïnes de Barcelona. Si vols sumar-te, visita www.xarxa-antirumors.barcelona i implica’t.

Després de l’èxit del passat Punt i seguit de la campanya #AturemRumors i aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, tornem a sacsejar la Sala 3 de l’Apolo​ amb la presència d’artistes i poetes de diversos orígens, llengües i contextos culturals que, mitjançant la poesia oral, la música i la narració d’històries, en diferents idiomes i formats,  ens faran reflexionar sobre els rumors, els estereotips, els prejudicis i el racisme a la nostra societat.

En la primera part de la jornada, tindrem una trobada plurilingüe en format poesia, música i teatre de la mà d’Abhishek Soman en llengua Marathi, Iram Batool Qadri en Urdú, Baishali Sarkar en Bengalí, Liam Cloud en Tagalog, Tanzilya Faizullaeva en Kirguís, Luiz Felipe Lucas en brasiler, Makis Moulos en grec i Seo Cizmich en llengua Romaní.

En la segona part, continuarem amb una acció poètica participativa on els slammers recitaran poemes sobre rumors, racisme, estereotips, prejudicis i discriminació sobre la diversitat cultural i identitats i el públic decidirà un o una guanyadora. Per acabar, viatjarem a racons del món que potser mai hem trepitjat amb la música del selector Cheb Lila*, que ens aproximarà a nous imaginaris culturals amb sons contemporanis.

8 SLAMMERS

3 MINUTS

EL PÚBLIC DECIDEIX!

Si vols participar com slammer dirigeix-te al següent enllaç per veure les bases de la convocatòria o al correu electrònic: poentryslam@hotmail.com. La convocatòria estarà oberta fins l’11 de febrer. Anima’t!

* CHEB LILA és la faceta de selector musical de Gerard Casas, agitador cultural barceloní. Transita pel seu basar sònic en recerca de musicalitats diverses, creuant gèneres i fronteres. El mou des de l’últim hit de l’indie libanès i l’electrochaâbi cairota fins als ritmes més frenètics de Ghana o Congo, sense oblidar l’icònic raï ni la cançó protesta saharawi.

Activitat coorganitzada amb PoENtrySlam amb la col·laboració de Casa Àsia.

T’esperem!

Dimecres 27 de febrer, de 19:30 h a 22:00 h

A la Sala 3 de la Sala Apolo de Barcelona (Carrer Nou de la Rambla, 113)

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut