Inici / Noticia / Recupera el contingut de les activitats de l’Espai Avinyó del primer trimestre de l’any!

Recupera el contingut de les activitats de l’Espai Avinyó del primer trimestre de l’any!

Aquest hivern, l’Espai Avinyó ha ofert tres mesos de reflexió i diàlegs, en el marc de diversos espais i iniciatives que han tingut lloc a la ciutat de Barcelona.

>> Per accedir a tots els continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

Malgrat la situació de distanciament social, les iniciatives i aportacions de diversos joves, professionals, activistes, artistes, projectes i col·lectius de l’àmbit artístic i cultural de la ciutat, han continuat posant en valor diverses eines i llenguatges per reflexionar, crear, mirar i sentir la realitat que ens envolta amb perspectiva intercultural.

Amb aquestes propostes de reflexió i coneixement situat en format de xerrades, cinefòrum, videofòrum, balls, teatre fòrum, diàlegs literaris, ràdio i karaoke, vam gaudir d’un ús creatiu i crític de la virtualitat a l’hivern.

Ressaltem reflexions sobre la importància de repensar la funció social i històrica dels museus i les exposicions. La proposta d’un marc d’anàlisi intercultural aplicat a les ficcions seriades. La necessitat de posar en valor la poesia escrita en romanó, i l’exercici de reconeixement i memòria per situar el twerk en el seu context original.

Vam celebrar el 21F, Dia Internacional de la Llengua Materna, amb la continuació del cicle Creació Jove, en aquesta ocasió adreçat al plurilingüisme de la ciutat. El 8M, Dia Internacional de la Dona, vam voler plantejar altres realitats i debats amb relació al fet de ser dona a Palestina avui dia, i en el marc del 21M, Dia Internacional contra el racisme, vam convidar a la comunitat filipina a prendre el micròfon i a exposar les seves vivències, pensaments i sentiments sobre aquesta data.

Us animem doncs a acompanyar-nos en la retrospectiva a partir de les cròniques, vídeos, podcasts i tots els continguts fets en aquest primer tram de l’any!

Comparteix aquest contingut