Inici / Noticia / Recupera el contingut de les activitats de l’Espai Avinyó del segon trimestre de l’any!

Recupera el contingut de les activitats de l’Espai Avinyó del segon trimestre de l’any!

Accedeix als continguts de la programació d’aquesta primavera i descobreix les temàtiques i formats que han donat peu al diàleg i a la reflexió en clau intercultural. 

>> Per accedir a tots els continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

Amb l’arribada de la primavera, la presencialitat va tornar a formar part de la programació d’activitats, una oportunitat de gaudir, des de la proximitat, d’iniciatives i aportacions d’artistes i creadores, activistes i escriptores, així com de les veus del jovent d’esperit crític.

Amb aquesta programació, i de la mà de projectes i col·lectius de l’àmbit artístic i cultural de la ciutat, s’ha continuat afavorint diverses eines i llenguatges per reflexionar i sentir la diversitat present en la ciutat.

En el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible (Barcelona, 2021), ressaltem l’intercanvi de sabers i experiències que ens porten a pensar sobre l’alimentació sostenible en clau intercultural.

L’aposta per la continuïtat de l’autorepresentació jove ha marcat també el tarannà dels continguts, acollint experiències i debats sobre els reptes i possibilitats d’assolir una veritable educació intercultural al sistema educatiu. L’òptica jove també va prendre presència en la creació de formats radiofònics que ens van ajudar a situar el pluralisme religiós en un context de promoció activa de la laïcitat.

Lectures compartides de literatura asiàtica i una aproximació als relats que la cultura audiovisual i el contingut expositiu dels museus ens ofereixen a l’hora d’endinsar-nos en l’anàlisi amb mirada intercultural, arrodoneixen les temàtiques que et convidem a visitar a partir de les cròniques, vídeos o podcasts i que han donat forma a la programació de l’Espai Avinyó.

Comparteix aquest contingut