Recupera tots els continguts de la programació d'un estiu "a la fresca" a l'Espai Avinyó!

Imatge amb el recull d'activitats d'estiu de l'Espai Avinyó
14/10/2022 - 14:33 h

>> Per accedir a tots els continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

Aquesta programació ha estat realitzada amb la intenció de recuperar l’espai públic com a un univers de trobada i debat, de la mà de projectes i col·lectius de l’àmbit artístic i cultural de la ciutat que han desplegat una pluralitat de temàtiques i llenguatges per reflexionar i escoltar la diversitat present a la ciutat.

Destaquem les diferents apostes per l’auto-representació i la dimensió afectiva de les comunitats diaspòriques a l’aire lliure, acollint experiències pedagògiques i debats oberts sobre els reptes i possibilitats del lliure gaudi de l’esport i de la memòria de sabers musicals per compartir “a la fresca”, a través d’aquest >>vídeo<<.

L’exercici de caminar i debatre ens ofereixen una oportunitat d’endinsar-nos en una anàlisi crítica i en clau històrica sobre les necròpolis dins de les nostres ciutats. Finalment, les trobades poètiques, musicals i audiovisuals ens han permès transitar per concepcions diverses sobre la vida i la mort, a partir del llenguatge documental i el tribut musical i poètic a artistes que en el seu esdevenir migratori ens recorden que en l’art les fronteres són invencions humanes.

Cada element d’aquesta memòria constitueix una nova “caixa d’eines” per caminar, reflexionar, recordar, reconèixer i gaudir la quotidianitat de la ciutat, la seva pluralitat de veus i iniciatives culturals. Et convidem a visitar-la a partir de les cròniques, vídeos o pòdcasts i música, que han donat forma a la programació de l’Espai Avinyó d’aquesta temporada.

Cadascuna d’aquestes activitats ha anat acompanyada d’aquest >>fil musical d’estiu<<, realitzat amb generoses recomanacions de les persones activadores d’aquesta temporada.