Inici / Noticia / Resolució Provisional de Subvencions 2019

Resolució Provisional de Subvencions 2019

La resolució ja té caràcter definitiu per aquells projectes aprovats

Amb data 20 de maig, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha fet pública la Resolució provisional d’atorgament i denegació de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districtes i de ciutat, per a l’any 2019.

La resolució té caràcter definitiu per aquells projectes que han estat aprovats sense cap requeriment i, per tant, no apareixeran en la resolució definitiva.

Disposeu d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució (és a dir, fins al 3 de juny, inclòs) per presentar al·legacions, si escau.

Amb independència de la facultat de presentar al·legacions, us recordem que disposeu de 10 dies hàbils per a la presentació de la documentació a aportar, quan correspongui.

Finalment, us avancem que a mitjans/finals de juny farem una convocatòria per a tots aquells projectes aprovats per a compartir coneixement, establir sinergies i resoldre qualsevol dubte que es pugui plantejar en relació al desenvolupament del projecte i la posterior justificació. Properament rebreu més informació.

Comparteix aquest contingut