S'acosta la Nit de les Religions de Barcelona que se celebrarà a l'octubre

Els dies 21 i 22 d’octubre de 2023, Barcelona serà l’escenari de la vuitena edició de la Nit de les Religions - Conviccions i Creences en Diàleg, una iniciativa organitzada per l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR). La iniciativa es consolida com a espai d’intercanvi i coneixença mútua entre les diferents tradicions i la ciutadania.

..
12/09/2023 - 12:33 h - Interculturalitat OAR

La Nit de les Religions té com a objectiu principal generar i promoure un espai de trobada, de coneixement mutu i de diàleg entre la ciutadania i les comunitats i entitats religioses i de consciència de Barcelona. La iniciativa permet que conviccions no religioses i creences de diferents tradicions religioses ofereixin activitats que fomenten el diàleg i la cultura de la pau. En aquesta edició, les comunitats i entitats oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades a diferents espais de culte de la ciutat de Barcelona.

Com en les edicions anteriors, serà una jornada per conèixer la pluralitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions dels veïns i veïnes de la ciutat i interaccionar-hi. A través del diàleg interreligiós, interconviccional i intercultural, la Nit de les Religions posa en relleu que la pluralitat religiosa enriqueix la identitat de Barcelona i en forma part. La iniciativa, que rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació “La Caixa”, l’organitza l’Associació AUDIR, amb el lideratge del seu grup de joves.

El programa d’activitats, que inclou diferents formats (virtual, presencial i semipresencial), s’està elaborant i properament el podreu trobar disponible aquí.

Podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes a través de #nitreligions2023.