Inici / Noticia / Sant Andreu acull la formació de Dinamitzador/es per la interculturalitat

Sant Andreu acull la formació de Dinamitzador/es per la interculturalitat

De l’1 a l'11 de juliol ha tingut lloc la darrera edició de la formació de Dinamitzador/es per la Interculturalitat coorganitzada pel Programa Barcelona Interculturalitat i el Servei d’Interculturalitat de Sant Andreu.

La formació pretén donar eines als i les joves de diversos contextos i orígens culturals en interculturalitat i dinamització comunitària per tal que puguin esdevenir joves referents en els seus territoris.

Els i les joves, d’entre 18 i 27 anys, principalment dels barris de la franja Besós del Districte de Sant Andreu, han assistit a una formació en la que han tingut l’oportunitat de reflexionar i treballar sobre la diversitat cultural, la perspectiva intercultural, els rumors, la comunicació intercultural i la dinamització comunitària.

Les participants també han dissenyat una pràctica amb infants i joves de diversos casals i equipaments dels barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver per tal de posar en pràctica els coneixements adquirits i fer d’altaveu en els seus barris. El grup de joves ha valorat molt positivament l’experiència i no descarten organitzar-se després de l’estiu.

El passat 1 de juliol, Radio Trini Jove, membre del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, va convidar a dos joves vinculats a la formació, a la Sana Mahroof, que va participar a l’edició passada i al Yassine Loukili que ha participat a l’edició d’enguany per parlar de les seves expectatives i experiència. Us animem a escoltar-la a través del canal d’ivoox de Radio Trinojove.

Comparteix aquest contingut