Inici / Noticia / Sessió informativa sobre la línia X de les subvencions per a activitats 2019

Sessió informativa sobre la línia X de les subvencions per a activitats 2019

Una vintena d’entitats van assistir dijous, 10 de gener, al Casal Barri Pou de la Figuera per a informar-se sobre la convocatòria de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019.

Concretament aquesta sessió es va centrar en la línia de Promoció de la perspectiva intercultural i suport a la diversitat (X).

Com va essent comú en cada convocatòria de subvencions per a activitats, la Línia X es divideix en els següents àmbits temàtics:

  • Incorporació de la perspectiva intercultural en accions específiques en l’àmbit de la formació i l’educació durant l’any 2019 (Xa)
  • Incorporació de la perspectiva intercultural en accions específiques en l’àmbit de la formació i l’educació durant el curs escolar 2019-2020 (Xb)
  • Accions per promoure la perspectiva intercultural (Xc)
  • Accions per promoure la transferència i l’aprenentatge de sabers culturals diversos (Xd)
  • Foment de la participació de persones d’orígens i contextos culturals diversos en els espais de participació de la ciutat (Xe).

La principal novetat d’enguany d’aquesta convocatòria és la presentació obligatòria de les sol·licituds de forma telemàtica a través d’un certificat digital, tal i com estipula l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. Des de l’octubre de 2018 tota relació amb qualsevol administració pública s’ha de realitzar mitjançant aquest procediment.

Excepcionalment és la darrera vegada que es permetrà la presentació presencial de sol·licitud de subvenció a qualsevol de les oficines del Registre General dels districtes, gerències o instituts (sens perjudici del que disposa l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques).

Tal com es va informar per correu a les entitats que havien participat a la convocatòria de subvencions anterior de la línia X, ja teniu a la vostra disposició la documentació de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2019. La trobareu en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte sobre la línia específica de la X podeu adreçar-vos al tècnic referent de la Direcció de Serveis d’Atenció i acollida a immigrants Ferran Castillo, al correu fcastillob@bcn.cat o al telèfon 93 256 46 02, o al mateix Programa Barcelona Interculturalitat, al correu projectesinterculturals@bcn.cat i al telèfon 93 301 00 60.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de gener.

Comparteix aquest contingut