Inici / Noticia / Tastets d’interculturalitat #desdecasa

Tastets d’interculturalitat #desdecasa

INFORMACIÓ ACTUALITZADA | Us presentem la nova proposta de webinars formatius antirumors!

El Programa BCN Interculturalitat continua amb els ‘Tastets d’interculturalitat #desdecasa’ amb la programació de tres webinars més sobre continguts relacionats amb la perspectiva intercultural, la interseccionalitat i la lluita contra els rumors discriminatoris, contextualitzats en la situació social i sanitària que estem vivint actualment.

Es tractarà de webinars independents d’una durada d’una hora i mitja, que s’oferiran en un format àgil i pràctic a través de la plataforma Zoom de forma quinzenal.

Ja us podeu inscriure als darrers dos webinars sobre perspectiva intercultural i interseccionalitat:

  • Webinar sobre perspectiva intercultural: ‘Elements clau per al disseny de projectes amb perspectiva intercultural’, amb Anyely Marín Cisneros (dimarts 2 de juny, de 17.30 h a 19 h). Enllaç al web zoom.
  • Webinar sobre interseccionalitat: ‘Relief maps: L’anàlisi de les desigualtats socials des d’una perspectiva interseccional’, amb Maria Rodó de Zárate (dimarts 16 de juny, de 17.30 h a 19 h). Enllaç al web zoom.

Lamentem comunicar que ja no queden places per al proper webinar antirumors del 19 de maig: ‘L’antigitanisme com a sistema de discriminació racial històricament construït’, amb Pedro Casermeiro.

Webinars anteriors:

  • ‘Eines per detectar narratives discriminatòries’, amb Edoardo Bazzaco, coordinador de l’àrea de projectes a SOS Racisme. Fa anys que es dedica al treball sobre narratives discriminatòries.

Comparteix aquest contingut