Inici / Noticia / Torna el Sant Jordi més comunitari i divers de la ciutat!

Torna el Sant Jordi més comunitari i divers de la ciutat!

El dimarts 23 d'abril trobareu a les entitats de la Xarxa BCN Antirumors celebrant la diada de Sant Jordi a la Plaça dels Àngels del Raval.

Organitzat per Tot Raval – membre del Grup d’acció als territoris de la Xarxa BCN Antirumors-, podreu trobar paradetes muntades per les associacions i col·lectius del barri amb llibres, roses, artesania tradicional i, sobretot, materials antirumors que podreu demanar gratuïtament. Busqueu el logo de la XBCNA a la part superior de les carpes i demaneu els vostres còmics i punts de llibre antirumors, preparats pel Grup de dinamització de la XBCNA!

Tampoc podeu deixar d’assistir als diferents actes i activitats que s’hi realitzaran durant tot el dia, com lectures de contes, creació d’objectes amb materials reciclats, danses i, a partir de les 12 del migdia, el taller de la “Recepta antirumors” que dinamitza l’Institut Diversitas, membre de la XBCNA per conèixer de què es composen els rumors, prejudicis i estereotips sobre diversitat cultural i què podem fer per no empassar-nos-els ni difondre’ls.

Us hi esperem!

Feliç diada de Sant Jordi Antirumors!

Comparteix aquest contingut