Torna la ‘Tardor de Pau a Horta-Guinardó’

Cada 21 de setembre, al barri del Guinardó s’ha treballat de manera col·laborativa per commemorar el Dia Internacional de la Pau. Escoles, entitats, veïns i veïnes del territori, equipaments i serveis del barri han treballat per a la defensa de la pau i el rebuig a qualsevol forma de violència. Els Jardins d’Hiroshima, espai que recorda totes aquelles persones que van perdre la vida en els bombardejos d’Hiroshima i Nagasaki, van ser l’escenari escollit per acollir l’acte commemoratiu, any rere any.

..
12/09/2023 - 08:15 h - Cooperació Districte Horta-Guinardó

Enguany, amb l’objectiu de seguir treballant l’enfortiment dels ideals de pau i la construcció de societats on totes les persones siguin tractades amb igualtat de condicions i drets, el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó ha apostat per ampliar aquesta jornada i ha organitzat Tardor de Pau a Horta-Guinardó, un conjunt d’activitats obertes a tots els públics que es duran a terme l’últim quadrimestre de l’any a diferents espais del Baix Guinardó, el Guinardó i la Font d’en Fargues. Un any més des del territori hi ha la voluntat de treballar perquè més persones es comprometin a construir un món sense violència i en pau.

Per començar, el 14 de setembre s’inaugurarà l’exposició Armes Nuclears #MaiMés! a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda. Més endavant, es presentarà un llibre, hi haurà contacontes, tallers, concerts, xerrades, cineclubs, taules rodones i una jornada d’activitats per a tots els públics.

Podeu consultar tota la programació al document adjunt.