Inici / Noticia / Trobada BCN Ciutat Diversa 2018

Trobada BCN Ciutat Diversa 2018

Arriba la nova edició de Barcelona Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat de Barcelona.

Enguany, el tema central és 'Persones immigrades i discriminació en el dret a l'habitatge'

El proper 4 de novembre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona organitzen una nova edició de la Trobada BCN ciutat diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és Persones immigrades i discriminació en el dret a l’habitatge, una problemàtica que afecta tota la població i que té unes implicacions específiques en el cas de persones d’origen divers per la seva condició migrant.

A l’escenari i a les diferents carpes o espais hi trobareu més de 80 activitats, com actuacions musicals, teatre, col·loquis, exposicions, tallers o jocs interactius, tant per a infants com adults.

També hi haurà una biblioteca vivent, la lectura del manifest “Pel dret a un habitatge digne i sense discriminacions. A Barcelona, hi cabem totes” i una jornada a la carpa Auditori, amb taules rodones i un audiovisual sobre el tema. Pots consultar el programa complet a través del següent enllaç.

Des de l’Ajuntament de Barcelona us convidem a aquesta jornada festiva i reivindicativa, en què hi col·laboren prop de 60 entitats, l’Oficina per la No Discriminació i el Programa BCN Interculturalitat.

Us esperem el diumenge 4 de novembre des de les 11:00 h fins les 19:00 h a l’Arc de Triomf!

Comparteix aquest contingut