Inici / Noticia / Trobada de la Comissió d’Estratègia

Trobada de la Comissió d’Estratègia

El passat 12 de novembre es van reunir alguns representants de les entitats de la Comissió d’Estratègia amb el nou comissionat de Diàleg intercultural i pluralisme religiós, Khalid Ghali.

A la reunió es va fer traspàs de les iniciatives actuals dels grups de treball de la XBCNA i es va presentar la nova estructura de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interculturalitat i Pluralisme Religiós.

Després de presentar-se cada representant de les entitats, es va explicar la nova estructura política de l’Ajuntament de Barcelona, la qual, a partir d’ara, el Programa BCN Interculturalitat s’ubicarà sota la gestió del Comissionat de Diàleg intercultural i pluralisme religiós Khalid Ghali, de l’Àrea de cultura, ciència i comunitat. 

Com a primer punt de l’ordre del dia, es va fer un breu repàs de les iniciatives que estan impulsant els diferents grups de treball com el cicle mirades crítiques del grup de formació, fem un té? i jornada d’intercanvi d’experiències del grup de dinamització territorial, Ràdio Itacat, ‘Connexió Intercultural‘, Curs de comunicació i periodisme intercultural #ComuniCanvi i Diverscat del Grup de comunicació.

Per part de la Comissió d’Estratègia es va fer un traspàs de l’estat de la qüestió en relació al debat sobre els principis de la XBCNA que va ser plantejat a la Plenària anual de la XBCNA 2019. En aquest sentit, es va reafirmar l’acord d’emplaçar el debat de com visibilitzar els principis antiracistes i feministes en el marc de la renovació del Pla d’Acció de la XBCNA al 2020.

Seguidament es va fer un repàs de propers passos i reptes de futur que la Comissió d’Estratègia haurà de donar seguiment:

  • Treballar una proposta de protocol de presa de decisions de la XBCNA que tingui en compte el colideratge.
  • Procés d’avaluació del Pla d’Acció de la XBCNA 2016-2020.
  • Procés del nou Pla d’Acció de la XBCNA i el debat entorn als principis de la XBCNA.
  • L’elecció de la nova Comissió d’Estratègia (juny 2020).
  • Desè Aniversari de la XBCNA / Programa BCN Interculturalitat.

Comparteix aquest contingut