Inici / Noticia / Trobada d’entitats subvencionades pel Programa Barcelona Interculturalitat

Trobada d’entitats subvencionades pel Programa Barcelona Interculturalitat

Una quarantena d’entitats es reuneixen en un ambient distés amb la voluntat de generar relació i coneixença entre elles.

El passat 10 de juliol, unes 40 entitats van participar a una trobada que, a banda de potenciar la relació i la coneixença entre els i les assistents, també va oferir un espai per reflexionar al voltant del marc de la interculturalitat des d’una perspectiva crítica.

A través d’un treball col·lectiu fet amb unes estovalles de fotografies, conceptes i preguntes es van abordar diverses qüestions. Es va treballar a partir de fotografies que anaven des de les pragmàtiques antigitanes publicades al segle XVIII pel Regne d’Espanya, fins a la realització de cursos de llengües a les escoles de la ciutat o al conflicte amb les temporeres de Huelva. Les fotos es combinaven amb preguntes i elements d’anàlisi centrals com la memòria històrica, el respecte per la diferència, la visibilització de les desigualtats o la creació de les condicions per a un diàleg crític intercultural.

Finalment, la sessió va cloure amb una explicació tècnica dels processos administratius al voltant de les reformulacions i les justificacions dels projectes subvencionats. Aquesta mateixa setmana ha sortit la resolució definitiva que podeu trobar en aquest enllaç.

En cas que es necessiti més informació es pot consultar a la pàgina web de l’ajuntament o al tècnic responsable Ferran Castillo a l’adreça de correu fcastillob@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut