Inici / Noticia / Us presentem les darreres entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Us presentem les darreres entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Donem la benvinguda a les 5 entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Plataforma per la Llengua

La Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Treballa als diferents territoris de parla catalana i des d’una perspectiva transversal en l’àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l’acollida i arrelament lingüístic als nouvinguts, en les universitats i en l’educació i a les administracions, entre d’altres àmbits d’actuació.

Més informació

INS Menéndez y Pelayo

L’INS Menéndez y Pelayo és un centre públic d’atenció educativa, situat al barri Sant Gervasi-Galvany de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Visita el web.

Institut Quatre cantons

L’Institut Quatre cantons és un centre públic d’educació secundària, situat al barri del Poblenou de Barcelona, al districte de Sant Martí.

Visita el web.

Save the Children

Entitat del tercer sector que treballa per a construir un món i una societat més justa amb la infància. Ho fan tenint sempre present la responsabilitat de cadascuna de les seves accions, la importància dels qui els hi donen suport i, sobretot, el compromís amb les nenes i els nens a els qui defensen. Aquests són els valors: ambició, col·laboració, creativitat, integritat i responsabilitat.

Visita el seu web.

TSH Campus

The Student Hotel reuneix sota un mateix sostre allotjaments per a estudiants, habitacions d’hotel, espais de coworking, reunions i esdeveniments, donant vida a un nou i inspirador concepte d’hotelería

Més informació

Si vosaltres també en voleu formar part, us podeu adherir clicant al següent enllaç.

Més informació

Comparteix aquest contingut