Inici / Noticia / Us presentem les darreres entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Us presentem les darreres entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Donem la benvinguda a les 4 entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Mhic-Museu història immigració

Des del 20 de novembre de 2004 la Masia de Can Serra, a Sant Adrià de Besòs, acull el Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC) projecte que compren una exposició permanent i una sala d’exposicions temporals. Així mateix l’espai expositiu té una programació anual que treball la temàtica migratòria i el diàleg intercultural. El MhiC realitza també activitats culturals associades a les mostres i activitats educatives.

Més informació

Institut Relacional

Organització privada formada per professionals independents que comparteixen l’interès per aprofundir i millorar els models de relació.

Més informació

Associació Equal Saree

Arquitectura i Urbanisme amb perspectiva Feminista.

Més informació

Fundació Espigoladors

Entitat sense ànim de lucre que lluita per l’aprofitament alimentari alhora que dona oportunitats laborals. Ho fan practicant l’espigolament (la recollida de fruites i verdures que no es poden comercialitzar per raons estètiques i de mercat) dels camps amb persones voluntàries, cedint aquests aliments a entitats distribuïdores d’aliments i produint conserves al seu obrador, un espai d’innovació i d’inserció sociolaboral. Alhora la fundació és referent en activitats de sensibilització per a treballar les pèrdues i el malbaratament alimentari d’una manera transformadora amb infants, joves i persones adultes.

Més informació

Si vosaltres també en voleu formar part, us podeu adherir clicant al següent enllaç.

Més informació

Comparteix aquest contingut