Inici / Noticia / Us presentem les últimes entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Us presentem les últimes entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors. Benvingudes!

Donem la benvinguda a les sis entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Associació Cultural i Creativa La Clandestina de Poblenou

Desenvolupament de tallers creatius i espais de treball compartit per a petits emprenedors, creació i gestió d’un hort comunitari autogestionat. Programes de col·laboració amb escoles i fundacions. Difusió i acollida de propostes culturals amb orientació a la participació del barri. Projectes d’economia circular. Més informació.

Llibreria Prole

Llibreria feminista, lgtbiq+ i antiracista. També és un espai de gestió cultural i trobada per a persones o entitats per tal de crear sinergies i comunitat contra opressions comuns. Més informació.

Fundació Secretariado Gitano

La nostra feina s’orienta a l’accés de les persones gitanes als drets, serveis i recursos socials en igualtat de condicions que la resta dels ciutadans. Per a això, realitza tot tipus d’accions dirigides a millorar les condicions de vida de les persones gitanes i a potenciar el reconeixement, suport i desenvolupament de la seva identitat cultural. Més informació.

Fundació BarcelonActua

Els projectes de la fundació inclouen: inclusió social al Raval de persones sense llar, acollida amb allotjament a joves migrats extutelats i demandants d’asil en situació de carrer. Comptem amb el Programa famílies del món, que es basa en l’empoderament de dones i acompanyament dels seus fills i filles. Tots els programes de la fundació mobilitzen la societat civil. Més informació.

Associació de joves de Sant Genis dels Agudells

Estem treballant en la diversitat cultural al barri, apart fem tallers musicals, audiovisuals i esportius amb joves del barri. Més informació.

Fundació Pare Manel

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa. La nostra acció preferent és treballar amb persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat. Més informació.

Si vosaltres també en voleu formar part, us podeu adherir clicant al següent enllaç.

Comparteix aquest contingut