Recupera el contingut de les activitats de primavera de l'Espai Avinyó!

..
25/07/2023 - 16:19 h

>> Per accedir a tots aquests continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

Comenceu per refer les petjades per la Dreta de l’Eixample mentre llegim la ciutat com un llibre obert, pensant sobre alguns aspectes no visibles de la diada de Sant Jordi. Tot seguit, camineu de nou pels carrers del barri Gòtic assenyalant els vestigis de l’antic barri jueu de Barcelona. 

A continuació, no us oblideu de reflexionar sobre el fòrum d’imaginació política i participació col·lectiva al voltant dels drets de les persones migrants i racialitzades en l’àmbit de la cultura, amb perspectiva antiracista i de drets. Així mateix, reflexioneu sobre les representacions del mar i l’alteritat, les absències i presències en la narrativa del museu marítim de la ciutat.

Després, recordeu visitar l’escola per compartir coneixement i experiències sobre com funciona i quines conseqüències pot generar el currículum ocult en la vida dels joves musulmans. També, reivindiquem la salsa en tant moviment i fenomen cultural que permeti el diàleg entre diàspores i espais de coneixement genealògic i experiencial.

Seguidament, us animem a reflexionar sobre les relacions d’identitat, pertinença, art, plurilingüisme i territori al voltant del catàleg d’activitats artístiques i de pensament de l’Espai Avinyó i el CNL. Amb més teatralitats, celebrem el desmuntatge amb gràcia i art de tota narrativa hegemònica que pesa sobre el cos de la dona gitana i el seu poble.

Per acabar, recordeu el tast i taller de te taiwanès amb sabor de reflexió situada, sostenible i delicada. Com també, no us perdeu el >>fil musical<< de la primavera 2023, que ens ha permès sentir i submergir-nos en cada una de les activitats a través d’un viatge geogràfic-musical.

Aprofitem per donar les gràcies a cada una de les persones que van activar els diàlegs i reflexions aquesta primavera i tot el teixit cultural, a més de les infraestructures públiques que formen el territori artístic de la ciutat i fan possible la itinerància de l’Espai Avinyó.

Esperem que els continguts d’aquestes activitats continuïn posant en circulació coneixements amb una mirada intercultural, i així continuar reflexionant críticament sobre les necessitats i els desigs de la vida social i cultural de la ciutat.