Inici / Impulsem la interculturalitat / Subvencions

Impulsem la Interculturalitat també ofereix suport tècnic a la línia "X. Promoció de la perspectiva intercultural i suport a la diversitat”, de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament 2019. Aquesta línia facilita finançament als projectes que incorporen els principis de la interculturalitat. És a dir, impulsa els projectes que donen visibilitat a la diversitat cultural de la ciutat, fomenten el diàleg entre cultures i el sentiment de pertinència, i que aposten per la igualtat de drets, combatent el racisme i la discriminació, en els camps de l’educació, el coneixement i la participació ciutadana.

La línia X es desglossa en les sublínies següents:

Xa) Incorporació de la perspectiva intercultural en accions específiques en l’àmbit de la formació i l’educació durant l’any 2019.

Xb) Incorporació de la perspectiva intercultural en accions específiques en l’àmbit de la formació i l’educació durant el curs escolar 2019-2020.

Xc) Accions per promoure la perspectiva intercultural.

Xd) Accions per promoure la transferència i l’aprenentatge de sabers culturals diversos.

Xe) Foment de la participació de persones d'orígens i contextos culturals diversos en els espais de participació de la ciutat. 

La col·laboració del Programa en aquesta convocatòria afavoreix la participació de les entitats en el Programa i en el territori, el treball en xarxa, així com més sensibilització en l’enfocament intercultural en el sector associatiu.

 

Resolució Provisional de Subvencions 2019

20/05/2019 - 17:06

La resolució ja té caràcter definitiu per aquells projectes aprovats

Canviar la mirada sobre la memòria històrica

11/02/2019 - 17:36

22 representants de 10 entitats i del Programa Barcelona Interculturalitat participen a l’espai de reflexió sobre la memòria històrica dirigit per Anyeli Marín Cisneros.

Sessió informativa sobre la línia X de les subvencions per a activitats 2019

11/01/2019 - 13:36

Una vintena d’entitats van assistir dijous, 10 de gener, al Casal Barri Pou de la Figuera per a informar-se sobre la convocatòria de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019.

Comparteix aquest contingut