A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Amos educats, gossos educats

Civisme. El passat dijous 23 d'octubre, va tenir lloc la Festa del Civisme del Carrer Canet, amb jocs infantils, tallers i moltes coses més.

El passat dijous 23 d’octubre, va tenir lloc la Festa del Civisme del Carrer Canet, amb jocs infantils, tallers i moltes coses més.

La festa va estar organitzada per algunes de les entitats més significatives del barri de Sarrià: l’Associació de Veïns de Sarrià, l’Eix de Sarrià, la Casa Orlandai i la Fundació Aspasim, així com l’Escola Bressol Municipal Can Canet, i compta amb la col·laboració del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Aquesta activitat té com a finalitat promocionar el civisme i la tinença responsable de gossos urbans, per tal de reduir les situacions de conflicte a l’espai públic, sobretot pel que fa a la seguretat, la salut i la higiene pública. A la festa hi haurà jocs i tallers, xocolatada, mostra de productes artesanals, murals i l’actuació infantil Que comenci la festa, a càrrec d’en Jaume Ibars.

Programa

Tallers i jocs infantils | a les 16.30 h
A càrrec de la Casa Orlandai

Mostra i venda de productes artesanals | a les 16.30 h
Realitzats pel Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació ASPASIM, entitat que atén persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Mural per la convivència | a les 16.30 h
A càrrec de l’Associació de Veïns de Sarrià.

Xocolatada i melindros | a les 17 h

Que comenci la festa | a les 17.30 h
Actuació d’en Jaume Ibars.