Taller de tinença responsable de gossos als jardins de la Maternitat

L’objectiu era sensibilitzar a les persones propietàries de gossos per una tinença responsable del seu gos, garantint-ne el seu benestar, i alhora, estimular una correcta convivència amb el veïnat.

El taller, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’associació 4POTES les Corts i amb el taller actiu a càrrec de Walk & play,  es va celebrar el dijous 1 de juny a les 18 h, als jardins de la Maternitat.

La campanya de sensibilització va adreçada especialment a les persones propietàries de gossos perquè a l’espai públic siguin responsables del seu gos, garantint-ne el seu benestar, i alhora per fomentar una correcta convivència amb el veïnat.

Jardins de la Maternitat

Els Jardins de la Maternitat, que es troben dins del Recinte Maternitat de la Diputació de Barcelona, compten amb àmplies zones de passeig i estada, àrees de gespa, jocs infantils i més de 40 varietats d’arbres. Els jardins reben diàriament una alta afluència de visitants i compten amb una bona valoració per part del veïnat del Districte de les Corts. El Recinte Maternitat ocupa 85.270 m2, i també alberga diversos edificis, que acullen equipaments de diferents institucions i administracions públiques, com ara el Consorci de Gestió Corporació Sanitària, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Ensenyament Les Corts, la Universitat de Barcelona i la Xarxa Audiovisual Local.

Àrees d’esbarjo per a gossos a les Corts

Barcelona disposa d’una xarxa d’àrees d’esbarjo per a gossos on poden córrer, jugar i fer les seves necessitats sense produir molèsties. Consulta-les aquí.