9 Maig, 2018 - 22:35

Sanitat i salut. La plaça de la Palmera serà escenari d'un curs gratuït per habituar-se a rutines que millorin la convivència dels gossos en els entorns urbans

La plaça de la Palmera serà escenari d'un curs gratuït per habituar-se a rutines que millorin la convivència dels gossos en els entorns urbans

Serà dimecres 23 de maig a les 18 h, en un espai urbà, la plaça de la Palmera de Sant Martí, molt concorregut per les famílies que han adoptat un gos com un membre amb qui compartir la companyia. L’assistència és de franc, i la durada prevista és d’aproximadament una hora.

En la xerrada inicial es parlarà de l’autocontrol i de la importància a l’hora de regular impulsos i afavorir l’equilibri interior del gos. L’instructor transmetrà als propietaris de gossos que un gos sense autocontrol és un gos que més angoixat i amb més dificultats per fer cas i afrontar les demandes del seu entorn.

OBJECTIUS PRINCIPALS DEL CURS
Ensenyar el gos a escoltar
Crida i control del gos a distància
Formar l’autocontrol del gos

Per altra banda s’abordarà la connexió amb les persones i el vincle emocional, fent atenció a un ecosistema saludable entre humans i gossos. Per acabar, s’analitzarà perquè els gossos poden desobeir quan estan deixats anar, i com es pot resoldre aquesta casuística amb control i s’hi faran uns exercicis de pràctica.

Es tracta d’una iniciativa del Districte de Sant Martí promoguda conjuntament amb Grup de Formació CIM i Canine Service.