×

Error message

Notice: Array to string conversion in include() (line 50 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/themes/bcn_bootstrap/templates/bcn_news/news_detail.tpl.php).

9 Novembre, 2015 - 09:53

S’ubicarà a la part més àmplia, plana i assolellada d’un solar de 2.695 m2 ubicat entre l’avinguda Meridiana, la Via Favència i el carrer de la Cooperació.

El districte de Nou Barris tindrà una nova àrea d’esbarjo per a gossos de 700 m2 dins l’àrea verda compresa entre l’avinguda Meridiana, la Via Favència i el carrer de la Cooperació. L’espai s’ubicarà a la part més àmplia, plana i assolellada d’un solar de 2.695m2 de superfície total. La Comissió de Govern del 14 d’octubre va aprovar aquest projecte amb una dotació total de 592.547,27 euros.

Les obres de la nova àrea ja ha estat presentada als veïns. Està previst començar-les al llarg del 2016 i tindran una durada d’uns quatre mesos i mig. L’actuació, a més, inclou l’adequació d’un nou pas de vianants i el camí de connexió d’aquest pas amb la passarel·la que uneix les dues bandes de la Via Favència.

La nova àrea d’esbarjo, que estarà plenament integrada amb el paisatge i el seu entorn, serà un espai còmode, agradable i segur per a tots els usuaris. S’emmarca dins la primera fase del pla municipal de millora de les àrees d’esbarjo per a gossos, derivat de l’ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals. El pla té com a objectiu garantir que com a mínim tots els districtes de la ciutat disposin d’una àrea d’esbarjo per a gossos de 700 metres quadrats o més, a més de crear nous espais i millorar o ampliar els existents, sempre que sigui possible.

L’àrea que s’habilitarà a Nou Barris seguirà els criteris establerts dins del pla de millora. Així, estarà envoltada per una tanca de 1,80 metres per evitar la fugida dels gossos, i estarà feta de materials que no ocasionin danys a les extremitats i no permetin que els gossos hi puguin passar el cap. A l’interior de l’àrea hi haurà bancs i papereres de material no oxidable, així com també una font dissenyada perquè els gossos puguin beure sense dificultats. El paviment serà de sauló, amb una petita zona de sorra garbellada perquè els gossos hi juguin, i es disposarà d’un sistema de reg.