Nova campanya de promoció de l’adopció, l'acollida i voluntariat

Benestar Animal. L’Ajuntament de Barcelona ha endegat la campanya “Les cares de l’adopció”, d’informació i sensibilització vers els animals del Centre d’Atenció d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB).

 

L’objectiu d’aquesta acció és la promoció de l’adopció i la tinença compromesa, que garanteixi  una llar adequada a animals que han estat abandonats i que actualment es troben acollits  CAACB. Molts d’ells són especialment vulnerables  per raó de la seva edat o raça   i sovint tenen  dificultats per  trobar una família.

La campanya també informa d’altres possibilitats d’ajudar a aquests animals, com les cases d’acollida i el voluntariat al centre.

Una casa d’acollida permet  temporalment  a animals que necessiten d’una llar, bé perquè són cadells lactants, sèniors, o bé per recuperar-se d’alguna malaltia. Es tracta d’una experiència molt gratificant per a les persones que s’hi adhereixen ja que comporta importants beneficis físics i psicològics per a l’animal que és acollit.

Una altra opció solidària és el voluntariat, que amb la seva tasca altruista contribueix al benestar dels gossos i gats, amb el passeig, els jocs i la socialització, així com la promoció i la difusió dels animals en  adopció.