Nova edició dels tallers “Aprenem Junts”

Benestar Animal. L’Ajuntament de Barcelona presenta una nova edició del cicle de tallers “Aprenem junts”, creat per donar a conèixer de més a prop aspectes sobre l’adopció, l’acollida, la tinença responsable d’animals domèstics i el voluntariat .

Els tallers tindran lloc del 25 de novembre al 2 de desembre a diferents equipaments i els promou el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB).

En aquests tallers diferents professionals del CAACB aprofundiran sobre la tinença compromesa i responsable i com conèixer millor els gossos i gats.

També es vol posar de relleu la importància de mantenir activa i fomentar la xarxa actual de voluntariat, imprescindible pel benestar dels animals acollits al CAACB.

Els tallers s’han organitzat en dos blocs: “Aprenem junts sobre gossos” i “Aprenem junts sobre gats”. Cada bloc inclou dos tallers diferents: “Coneix-los d’aprop” i “Porta’m a casa”.

Els continguts estan adreçats a ajudar les persones que tenen animals de companyia a construir una relació sana i de confiança i gaudir de la mútua convivència. S’imparteixen pautes educatives, cóm detectar i resoldre problemes de comportament, aprendre les senyals de comunicació amb les persones i amb d’altres animals, etc.. Així mateix també es tractarà del greu problema de l’abandonament d’animals  i de les possibilitats d’adopció.

Les visites programades al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia són una bona ocasió de descobrir aquest equipament ubicat a Collserola. Aquest centre acull nombrosos gossos i gats, la majoria abandonats, mentre no són adoptats, i es fa càrrec del seu benestar.

Inscriu-te!