Per la Festa Major de Gràcia, deu anys de la Festa dels Animals!

Benestar Animal. Hi haurà un estand del CAACB, de diverses protectores, i s'hi realitzaran tallers infantils, tallers d'habilitats canines, desfilades d'animals en adopció i moltes altres activitats.

En el marc de la Festa Major de Gràcia, els dies 15, 18 i 19 d'agost se celebra la X Festa dels Animals, on hi haurà un estand del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) així com de diverses protectores, i s'hi realitzaran tallers infantils, tallers d'habilitats canines i desfilades d'animals en adopció, entre moltes altres activitats.

El dies 15, 18 i 19 d’agost la plaça Joanic acull la X Festa dels Animals de Gràcia.

Des de les 10 del matí i durant tot el dia, el Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i diferents protectores d’animals comptaran amb estands informatius per promoure l’adopció d’animals de companyia. També durant tot el dia, hi haurà tallers infantils per als més petits.

A més, amb motiu dels 10 anys de la Festa dels Animals de Gràcia, també hi haurà una exposició commemorativa durant els tres dies.

D’entre les activitats que trobareu durant aquests tres dies, destaca el taller d’habilitat canines, al que podeu acudir amb el vostre gos, així com diverses xerrades sobre avifauna, els primers mesos de vida d’un gat, les Flors de Bach per animals, entre moltes altres activitats.

Un dels punts forts dels tres dies serà les desfilades d’animals en adopció, on es passejaran els gossos en adopció del Centre d’Acollida Animals de Companyia de Barcelona (CAACB). Es faran dues desfilades cada dia, una cap al migdia i l’altra a la tarda, consulteu els horaris de cada dia en el programa adjunt per no perdre-us-les!

Els dies 15 i 18 la festa s’allargarà fins a la mitjanit, amb una classe de zumba dimecres 15 i un sopar vegà dissabte 18. Diumenge 19, la festa acabarà al vespre després d’un sorteig solidari.

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Departament de Gestió i Protecció dels Animals, amb l’objectiu de promoure l’adopció dels animals de companyia del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), així com la tinença responsable dels animals, és present i participa al llarg de l’any en un seguit d’esdeveniments animalistes com per exemple, les Festes de la Mercè, La festa dels Animals de Nou Barris o l’Espai Millor Adopta coincidint amb les festes de Nadal.