17 Maig, 2018 - 10:54

Benestar Animal. Hi haurà un estand del CAACB, de diverses protectores, i s'hi realitzaran tallers infantils, demostracions d'ensinistrament caní, desfilada d'animals en adopció i moltes altres activitats.

En el marc de la Festa Major de Nou Barris, dilluns 21 de maig se celebra la VI Festa dels Animals, on hi haurà un estand del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) així com de diverses protectores, i s'hi realitzaran tallers infantils, demostracions d'ensinistrament caní, desfilada d'animals en adopció, entre moltes altres activitats.

El proper dilluns 21 de maig el Parc Central de Nou Barris acull la VI Festa dels Animals de Nou Barris.

Des de les 10 del matí i durant tot el dia, el Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i diferents protectores d’animals comptaran amb estands informatius per promoure l’adopció d’animals de companyia. També durant tot el dia, hi haurà tallers infantils per als més petits.

A les 11 hores s’impartirà una demostració d’ensinistrament caní, i al migdia tindran lloc les xerrades, una sobre educació i tinença responsable (a les 13 hores) i una altra d’iniciació al veganisme (a les 13.45 hores).

A les 12 hores es farà una desfilada d’animals en adopció, on es passejaran els gossos en adopció del Centre d’Acollida Animals de Companyia de Barcelona (CAACB). A les 17 hores hi haurà una desfilada amb els animals de companyia del barri, en què podeu participar si us inscriviu prèviament, entre les 10 i les 15 hores del mateix dilluns. Tots els animals que desfilin han d’estar identificats amb xip. Després de la desfilada de la tarda, hi haurà l’actuació musical del grup Shacal.

La festa s’emmarca, un any més, en la Festa Major del districte de Nou Barris, i està organitzada per l’Associació Animalista Rescat i el Consell Municipal del Districte de Nou Barris, amb la col·laboració del Departament de Gestió i Protecció dels Animals i els voluntaris del CAACB.

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Departament de Gestió i Protecció dels Animals, amb l’objectiu de promoure l’adopció dels animals de companyia del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), així com la tinença responsable dels animals, és present i participa al llarg de l’any en un seguit d’esdeveniments animalistes com per exemple, les Festes de la Mercè, La festa dels Animals de Nou Barris o l’Espai Millor Adopta coincidint amb les festes de Nadal.